Brochures

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en effecten? In onze brochures kunt u meer informatie hierover vinden. U kunt ook altijd contact met ons op nemen wanneer u over een specifiek merk of effect meer informatie wilt krijgen.

Lees verder

Pietra Continua

PDF – 3,2 MB

Download

Pietra Continua Outdoor

PDF – 6,5 MB

Download

Catalogo ErreLAB 4

PDF – 945 KB

Download

ErreLAB Visual Book

PDF – 14,1 MB

Download

Catalogo ErreLAB 5

PDF – 945 KB

Download

Catalogo ErreLAB 6

PDF – 945 KB

Download

Catalogo ErreLAB Fast 2

PDF – 2,9 MB

Download

ErreLAB Bagno 1

PDF – 1,7 MB

Download

CATALOGO ErreLAB Cemento Madre 2

PDF – 1,6 MB

Download

CATALOGO Spatolato Outdoor

PDF – 904 KB

Download

ErreLAB Diari 2022 BassaRis

PDF – 2,0 MB

Download

ErreLAB Pulitori E-cere-1

PDF – 271 KB

Download

Onze Projecten

Op onze website staan ook veel voorbeelden en foto’s van gerealiseerde projecten: www.arttechdecorative.com of ook op onze Facebook en Instagram pagina zijn veelal de meest actuele projecten te bewonderen! @Art Tech Decorative.

Wilt u meer weten?

Onze showroom is in Heerenveen gelegen (geopend alleen op afspraak), daar zijn veel voorbeelden en kleur panelen te bewonderen en ook de vloeren in een groter perspectief te zien, wat een beter beeld geeft dan kleine voorbeeld panelen.

Maar het is ook mogelijk dat wij vrijblijvend een afspraak met u kunnen maken dat wij bij u langs gaan komen en uitleg en toelichting geven. Eventueel is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor telefonisch contact, om een en ander toe te lichten en uitleg te geven.

Mocht u keuze vallen op onze lavasteen vloeren en of wanden, gaan we in overleg met u voorbeeld panelen voor u maken om uiteindelijk de juiste kleuren te bepalen op uw locatie!

Contact

brochures