Errelab

Kunsthars vloeren en wanden.

Geboren uit de meer dan tien jaar durende ervaring van Covema Vernici en Sivit Industria Chimica, is ErreLAB in Turijn gevestigd bedrijf actief in heel Italië, gespecialiseerd in het ontwerp, het op maat maken en leggen van harsen en cementen voor vloeren, wanden en buitenoppervlakten van huizen, kantoren en commerciële activiteiten

Art Tech Decorative

Van meest bijzondere materialen tot steeneffecten. Alle coatings zijn ontworpen en vervaardigd in de ErreLAB laboratoria en zijn vervolgens klaar om in heel Italië en nu ook in Nederland te worden gebruikt. Omdat er in onze vloeren en wanden van ErreLAB, Lavasteen is verwerkt, krassen onze vloeren niet en zijn ze van zichzelf waterdicht en UV bestendig.

Dit in tegenstelling tot gelijkwaardige gietvloeren, zoals Pu vloeren en de meeste beton cirre producten. Het is daarom ook zeer geschikt voor uw badkamer of keuken, maar ook geschikt in andere ruimtes.

Zelfs buiten is er veel mogelijk!

De vloeren en wanden die onze stukadoors afleveren zijn van hoge kwaliteit, uniek en exclusief. In bijna alle RAL kleuren en bijzondere structuren verkrijgbaar

Van de meest bijzondere materialen tot steeneffecten. Alle coatings worden ontworpen en vervaardigd in de ErreLAB-laboratoria

LEES MEER

Onze Projecten

Op onze website staan ook veel voorbeelden en foto’s van gerealiseerde projecten: www.arttechdecorative.com of ook op onze Facebook en Instagram pagina zijn veelal de meest actuele projecten te bewonderen! @Art Tech Decorative.

Wilt u meer weten?

Onze showroom is in Heerenveen gelegen (geopend alleen op afspraak), daar zijn veel voorbeelden en kleur panelen te bewonderen en ook de vloeren in een groter perspectief te zien, wat een beter beeld geeft dan kleine voorbeeld panelen.

Maar het is ook mogelijk dat wij vrijblijvend een afspraak met u kunnen maken dat wij bij u langs gaan komen en uitleg en toelichting geven. Eventueel is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor telefonisch contact, om een en ander toe te lichten en uitleg te geven.

Mocht u keuze vallen op onze lavasteen vloeren en of wanden, gaan we in overleg met u voorbeeld panelen voor u maken om uiteindelijk de juiste kleuren te bepalen op uw locatie!

Contact

errelab