CEBOS

Wij werken sinds kort ook met Cebos Color. Bij de volgende video’s en foto’s ziet u de verschillende effecten die kunnen worden gemaakt, maar er is nog meer! Ben u benieuwd welke effecten dit zijn? Neem dan contact met ons op.

Cebostone light
CeboStyle Antico
Cebosi Decoro
Broken By Cebostrong
Cebostyle Antico Platinum
Oxydia - Metalli Ossidati
Cebos Barcode

Onze Projecten

Op onze website staan ook veel voorbeelden en foto’s van gerealiseerde projecten: www.arttechdecorative.com of ook op onze Facebook en Instagram pagina zijn veelal de meest actuele projecten te bewonderen! @Art Tech Decorative.

 

 

 

 

Wilt u meer weten?

Onze showroom is in Heerenveen gelegen (geopend alleen op afspraak), daar zijn veel voorbeelden en kleur panelen te bewonderen en ook de vloeren in een groter perspectief te zien, wat een beter beeld geeft dan kleine voorbeeld panelen.

Maar het is ook mogelijk dat wij vrijblijvend een afspraak met u kunnen maken dat wij bij u langs gaan komen en uitleg en toelichting geven. Eventueel is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor telefonisch contact, om een en ander toe te lichten en uitleg te geven.

Mocht u keuze vallen op onze lavasteen vloeren en of wanden, gaan we in overleg met u voorbeeld panelen voor u maken om uiteindelijk de juiste kleuren te bepalen op uw locatie!

cebos