Art Tech decorative

Errelab Spatolato Outdoor

Onze slijtvast en krasvaste betonlook (lavasteen) vloeren zijn geschikt voor binnen, maar ook uitermate geschikt voor buiten. Het is namelijk waterdicht en UV bestendig! Dit is bijvoorbeeld mogelijk voor uw terras of tuin en er zijn nog meer mogelijkheden!

Hieronder ziet u wat verschillende foto’s van outdoor. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Lees verder

Errelab Spatolato outdoor kleurt uw buitenruimte met veel charme en zuiverheid. Een product dat is ontworpen voor gebieden zoals patio’s, balkons, terrassen en trottoirs en zwembadterrassen. Een discrete decoratie die niet over het hoofd gezien kan worden!

Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en 3 beschermlagen:
– Glanzend
– Gepolijst
– Mat

Van de meest bijzondere materialen tot steeneffecten. Alle coatings worden ontworpen en vervaardigd in de ErreLAB-laboratoria

LEES MEER

Onze Projecten

Op onze website staan ook veel voorbeelden en foto’s van gerealiseerde projecten: www.arttechdecorative.com of ook op onze Facebook en Instagram pagina zijn veelal de meest actuele projecten te bewonderen! @Art Tech Decorative.

Wilt u meer weten?

Onze showroom is in Heerenveen gelegen (geopend alleen op afspraak), daar zijn veel voorbeelden en kleur panelen te bewonderen en ook de vloeren in een groter perspectief te zien, wat een beter beeld geeft dan kleine voorbeeld panelen.

Maar het is ook mogelijk dat wij vrijblijvend een afspraak met u kunnen maken dat wij bij u langs gaan komen en uitleg en toelichting geven. Eventueel is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor telefonisch contact, om een en ander toe te lichten en uitleg te geven.

Mocht u keuze vallen op onze lavasteen vloeren en of wanden, gaan we in overleg met u voorbeeld panelen voor u maken om uiteindelijk de juiste kleuren te bepalen op uw locatie!

Contact

Errelab Spatolato Outdoor