Art Tech decorative

kras En Slijtvaste Lavasteen

Lavasteen gietvloeren bestaan uit twee hoofdcomponenten, een deel vulkanisch gesteente en een deel kunsthars. Lavasteen is een natuurlijke steensoort. Tijdens een vulkaanuitbarsting wordt vloeibare lava naar het aardoppervlak gestuwd.

Vloeren Met Echte Lavasteen

Dit gloeiendhete vloeibare gesteente koelt vervolgens af en hardt uit tot de prachtige grijsblauwe steensoort die we kennen als lavasteen. Een lavasteen gietvloer is een samenstelling van deze steensoort met een bindende kunsthars. Uiteindelijk wordt de gietvloer voorzien van een transparante toplaag.

Onze gietvloeren met lavasteen worden geroemd om hun krasbestendige karakter, maar hoe krasbestendig is zo’n gietvloer met lavasteen look eigenlijk? Om u daar een goed beeld van te geven, vergelijken we dit type gietvloer met een andere populair type gietvloer. Anders dan bij lichtflexibele gietvloeren die volledig van polyurethaan (PU) gemaakt zijn, bestaat onze gietvloer met lavasteen uit gecombineerde materialen. De toevoeging van lavasteen draagt bij aan de hardheid en daarmee de slijtvaste eigenschappen van een gietvloer. Kortom, onze exclusieve design lavasteen vloeren of wanden zijn extreem krasbestendig.

Onze lavasteen vloeren en wanden staan bekend om hun uitzonderlijke krasvastheid en duurzaamheid.

Een lavasteenvloer of wand zorgt voor veel wooncomfort, Uit ervaring weten we dat de dit type gietvloer in de smaak valt vanwege het onderhoudsvriendelijke karakter en omdat de vloer niet gevoelig is voor krassen of andere beschadigingen. Door die enorme slijtvastheid heeft de gietvloer met lavasteen weinig onderhoud nodig en ook dat draagt bij aan een goede gietvloer ervaring.

Lavasteen Vloer Kleuren

Naast de voorbeeld kleuren uit onze brochures zijn bijna alle Ral en NCS kleuren mogelijk.

In onze showroom kunt u ons volledige vloeraanbod bekijken. Onze vakmensen staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over gietvloeren met lavasteen en alle andere vloeren uit ons aanbod. Neem contact op voor vragen of om direct een afspraak te maken met een van onze vloerspecialisten.

Van de meest bijzondere materialen tot steeneffecten. Alle coatings worden ontworpen en vervaardigd in de ErreLAB-laboratoria

LEES MEER

Onze Projecten

Op onze website staan ook veel voorbeelden en foto’s van gerealiseerde projecten: www.arttechdecorative.com of ook op onze Facebook en Instagram pagina zijn veelal de meest actuele projecten te bewonderen! @Art Tech Decorative.

Wilt u meer weten?

Onze showroom is in Heerenveen gelegen (geopend alleen op afspraak), daar zijn veel voorbeelden en kleur panelen te bewonderen en ook de vloeren in een groter perspectief te zien, wat een beter beeld geeft dan kleine voorbeeld panelen.

Maar het is ook mogelijk dat wij vrijblijvend een afspraak met u kunnen maken dat wij bij u langs gaan komen en uitleg en toelichting geven. Eventueel is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor telefonisch contact, om een en ander toe te lichten en uitleg te geven.

Mocht u keuze vallen op onze lavasteen vloeren en of wanden, gaan we in overleg met u voorbeeld panelen voor u maken om uiteindelijk de juiste kleuren te bepalen op uw locatie!

kras En Slijtvaste Lavasteen