Art Tech decorative

Het Aanbrengen

Lavasteen vloer word in 5 verschillende lagen aangebracht waar we minimaal 4 dagen voor nodig zijn. De eerste dag word de vloer geprepareerd en word alles geschuurd en stofvrij gemaakt en waar nodig word er afgeplakt en met folie ingepakt.

De Opbouw Van Onze Lavasteen Gietvloeren

Lavasteen vloer word in 5 verschillende lagen aangebracht waar we minimaal 4 dagen voor nodig zijn. De eerste dag word de vloer geprepareerd en word alles geschuurd en stofvrij gemaakt en waar nodig word er afgeplakt en met folie ingepakt.

Dan word de eerste laag een hechtlaag aangebracht deze is doorgaans vrij snel droog waarna een transparante laag word aangebracht die enige oneffenheden wegwerkt en zorgt voor flexibiliteit van de vloer. Dag twee en dag drie worden lavasteen lagen aangebracht en de 4e dag de transparante toplaag, deze lagen hebben allen 1 nacht droogtijd nodig.

De Mogelijkheden

Het aanbrengen kan in verschillende effecten en ook naar wens: van iets ruw aanvoelend tot glad. Maar net wat u als klant wenst, kan worden aangebracht.

Lavasteen vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming aangezien het veel beter de warmte geleid t.o.v. de cement gebonden en PU gietvoeren, het neemt ook beter de omgevingstemperatuur aan.

Onze Vloerenleggers

Onze stukadoors/ vloerenleggers hebben allen een opleiding gevolgd in Italië bij onze leverancier en gaan minimaal 1x per jaar voor een training naar Italië, ErreLAB verplicht ons ook dat we alleen het mogen verwerken als de stukadoors deze opleiding hebben doorlopen.

 

 

 

 

 

 

Van de meest bijzondere materialen tot steeneffecten. Alle coatings worden ontworpen en vervaardigd in de ErreLAB-laboratoria

LEES MEER

Onze Projecten

Op onze website staan ook veel voorbeelden en foto’s van gerealiseerde projecten: www.arttechdecorative.com of ook op onze Facebook en Instagram pagina zijn veelal de meest actuele projecten te bewonderen! @Art Tech Decorative.

Wilt u meer weten?

Onze showroom is in Heerenveen gelegen (geopend alleen op afspraak), daar zijn veel voorbeelden en kleur panelen te bewonderen en ook de vloeren in een groter perspectief te zien, wat een beter beeld geeft dan kleine voorbeeld panelen.

Maar het is ook mogelijk dat wij vrijblijvend een afspraak met u kunnen maken dat wij bij u langs gaan komen en uitleg en toelichting geven. Eventueel is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor telefonisch contact, om een en ander toe te lichten en uitleg te geven.

 

 

 

 

Mocht u keuze vallen op onze lavasteen vloeren en of wanden, gaan we in overleg met u voorbeeld panelen voor u maken om uiteindelijk de juiste kleuren te bepalen op uw locatie!

Het Aanbrengen