Art Tech decorative

Errelab Visual

Met de unieke producten van ErreLAB in uw woon of werk ruimte, wordt het een weerspiegeling van uw verlangens en persoonlijke voorkeuren. Hier spelen wij op in door u een scala aan keuze aan te bieden.

Art Tech Decorative

In bijna alle ral kleuren en effecten kunnen wij uw muur of wand helemaal naar uw wensen afwerken. Waar vorm en structuur samenkomen in een oppervlak. Het maakt uw wand of vloer charmerend en uniek!

Vernieuwen of renoveren? De oplossingen van ErreLAB geeft uw creativiteit de vrije loop. Of het nu gaat om huizen, kantoren of een publieke ruimte: ErreLAB vloeren en wanden zijn ideaal in elke context, binnen of buiten.

Van hars tot cement, van hi-tech tot natuurlijke afwerkingen. ErreLAB collectie biedt een breed scala aan tools die een perfecte balans tussen schoonheid en prestaties geeft.

Zowel cement als tegels in historische of moderne contexten, altijd uniek!  In het ErreLAB VISUAL BOOK die u hieronder kunt downloaden vindt u alle effecten die er mogelijk zijn. Laat u verwonderen!

Van de meest bijzondere materialen tot steeneffecten. Alle coatings worden ontworpen en vervaardigd in de ErreLAB-laboratoria

LEES MEER

Onze Projecten

Op onze website staan ook veel voorbeelden en foto’s van gerealiseerde projecten: www.arttechdecorative.com of ook op onze Facebook en Instagram pagina zijn veelal de meest actuele projecten te bewonderen! @Art Tech Decorative.

Wilt u meer weten?

Onze showroom is in Heerenveen gelegen (geopend alleen op afspraak), daar zijn veel voorbeelden en kleur panelen te bewonderen en ook de vloeren in een groter perspectief te zien, wat een beter beeld geeft dan kleine voorbeeld panelen.

Maar het is ook mogelijk dat wij vrijblijvend een afspraak met u kunnen maken dat wij bij u langs gaan komen en uitleg en toelichting geven. Eventueel is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor telefonisch contact, om een en ander toe te lichten en uitleg te geven.

Mocht u keuze vallen op onze lavasteen vloeren en of wanden, gaan we in overleg met u voorbeeld panelen voor u maken om uiteindelijk de juiste kleuren te bepalen op uw locatie!

Errelab Visual