Art Tech decorative

Errelab Gietvloeren Reiniger

Errelab gietvloeren reiniger is een fris ruikende en geconcentreerde dweilreiniger voor alle soorten kunstof en kunsthars vloeren. De dweilreiniger is geschikt voor dagelijks gebruik en reinigt streeploos.

Het Product

Delicaat en effectief, antistatische werking tegen vuil. Zijn aangename geur en zijn delicate werking hebben geen invloed op de behandelingen en afwerkingen die al aanwezig zijn op de kunststofvloeren.

Gebruiksaanwijzing

Het product moet verdund in water worden gebruikt, door minimaal 100 ml product in een liter water op te lossen en een geleidelijk toenemende concentratie als dat nodig is.
Het prettigst is om de vloer eerst te stofzuigen met een daarvoor bestemde stofzuigermond.
Maak het oppervlak nat met de oplossing, gebruik hiervoor een vezeldoek, dweil of zachte spons (ook toepasbaar in een eenschijfsmachine) om vuil te verwijderen. Laten drogen, naspoelen is niet nodig. Het product kan ook direct in de tank van een eenschijfsmachine of schrobzuigmachine worden gebruikt.

Waarschuwing

Buiten het bereik van kinderen houden.
Voor gebruik het etiket lezen.

Bij het inwinnen van medisch advies het etiket ter beschikking houden.
Niet mengen met andere reinigingsmiddelen.

Het bevat geen zuur of alkali, sterke alcohol, ammoniak of bleekmiddel.
Te bestellen via: info@arttechdecorative.com.

Prijzen

1 fles: 21,95 euro
2 flessen: 39,95 euro
4 flessen: 74,95 euro
Inclusief verzendkosten!

Van de meest bijzondere materialen tot steeneffecten. Alle coatings worden ontworpen en vervaardigd in de ErreLAB-laboratoria

LEES MEER

Onze Projecten

Op onze website staan ook veel voorbeelden en foto’s van gerealiseerde projecten: www.arttechdecorative.com of ook op onze Facebook en Instagram pagina zijn veelal de meest actuele projecten te bewonderen! @Art Tech Decorative.

Wilt u meer weten?

Onze showroom is in Heerenveen gelegen (geopend alleen op afspraak), daar zijn veel voorbeelden en kleur panelen te bewonderen en ook de vloeren in een groter perspectief te zien, wat een beter beeld geeft dan kleine voorbeeld panelen.

Maar het is ook mogelijk dat wij vrijblijvend een afspraak met u kunnen maken dat wij bij u langs gaan komen en uitleg en toelichting geven. Eventueel is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor telefonisch contact, om een en ander toe te lichten en uitleg te geven.

Mocht u keuze vallen op onze lavasteen vloeren en of wanden, gaan we in overleg met u voorbeeld panelen voor u maken om uiteindelijk de juiste kleuren te bepalen op uw locatie!

Errelab Gietvloeren Reiniger