Art Tech decorative

Diamond Stuc

Onze Diamond Stuc is een eengrondstof-product dat zorgt voor een prachtige afwerking van vloeren en wanden. Het is krasbestendig, UV-stabiel en kan zowel op vloeren als wanden worden toegepast. Met een Shore-hardheid van D65 is de Diamond Stuc geschikt voor zowel residentieel als licht industrieel gebruik.

Robuuste stuc

Maak gebruik van ons vloersysteem om de Diamond Stuc te creëren. Dit systeem bestaat uit verschillende producten/lagen.

Eerst moet de ondergrond worden geprimed met de Quartz Primer. Vervolgens wordt de Diamond Stuc aangebracht in twee lagen. Bepaal de gewenste glans en zorg voor bescherming door de vloer te verzegelen met een transparante sealer.

Onze Projecten

Op onze website staan ook veel voorbeelden en foto’s van gerealiseerde projecten: www.arttechdecorative.com of ook op onze Facebook en Instagram pagina zijn veelal de meest actuele projecten te bewonderen! @Art Tech Decorative.

Wilt u meer weten?

Onze showroom is in Heerenveen gelegen (geopend alleen op afspraak), daar zijn veel voorbeelden en kleur panelen te bewonderen en ook de vloeren in een groter perspectief te zien, wat een beter beeld geeft dan kleine voorbeeld panelen.

Maar het is ook mogelijk dat wij vrijblijvend een afspraak met u kunnen maken dat wij bij u langs gaan komen en uitleg en toelichting geven. Eventueel is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor telefonisch contact, om een en ander toe te lichten en uitleg te geven.

Mocht u keuze vallen op onze lavasteen vloeren en of wanden, gaan we in overleg met u voorbeeld panelen voor u maken om uiteindelijk de juiste kleuren te bepalen op uw locatie!

Errelab Visual