Pavan

Wij werken alleen met hoge kwaliteit materialen. Zo ook onze spatels om mee te stuken. Handvatten zijn gemaakt met geselecteerde houtsoorten (beuken, acacia) om een ​​betere weerstand te verkrijgen. Lemmet van gehard staal met variabele diktes. Flexibiliteit en taaiheid zijn gegarandeerd bij elke klus voor het beste resultaat.

Hieronder ziet u foto’s. Tevens zijn wij leveranciers van dit product. Prijs is op aanvraag. Vragen?

Van de meest bijzondere materialen tot steeneffecten. Alle coatings worden ontworpen en vervaardigd in de ErreLAB-laboratoria

LEES MEER

Onze Projecten

Op onze website staan ook veel voorbeelden en foto’s van gerealiseerde projecten: www.arttechdecorative.com of ook op onze Facebook en Instagram pagina zijn veelal de meest actuele projecten te bewonderen! @Art Tech Decorative.

Wilt u meer weten?

Onze showroom is in Heerenveen gelegen (geopend alleen op afspraak), daar zijn veel voorbeelden en kleur panelen te bewonderen en ook de vloeren in een groter perspectief te zien, wat een beter beeld geeft dan kleine voorbeeld panelen.

Maar het is ook mogelijk dat wij vrijblijvend een afspraak met u kunnen maken dat wij bij u langs gaan komen en uitleg en toelichting geven. Eventueel is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor telefonisch contact, om een en ander toe te lichten en uitleg te geven.

Mocht u keuze vallen op onze lavasteen vloeren en of wanden, gaan we in overleg met u voorbeeld panelen voor u maken om uiteindelijk de juiste kleuren te bepalen op uw locatie!

Pavan