Art Tech decorative

Bio Cement

De Bio Cement is een natuurlijke, krasbestendige en UV-stabiele gietvloer die vrij is van benzylalcohol en emissies, wat aanzienlijke gezondheidsvoordelen biedt voor de verwerker. Omdat het product emissievrij is, komen er geen schadelijke stoffen vrij tijdens en na het verwerkingsproces. Met een Shore-hardheid van D80 is de Bio Cement geschikt voor zowel residentieel als industrieel gebruik.

Alles voor de Perfecte vloer

Het unieke uiterlijk van de Bio Cement wordt gecreëerd door de tekening die de verwerker eraan geeft.

Om perfectie te bereiken, adviseren we het gebruik van ons vloersysteem, bestaande uit verschillende producten/lagen.

De ondergrond moet eerst worden geprimed met een geschikte primer voor de specifieke ondergrond.

Vervolgens wordt de DS 551 schraplaag aangebracht, gevolgd door de Bio Cement en de Sealing Gel. Kies de gewenste glansoptiek en bescherm de vloer door deze af te werken met de Clearcoat.

Onze Projecten

Op onze website staan ook veel voorbeelden en foto’s van gerealiseerde projecten: www.arttechdecorative.com of ook op onze Facebook en Instagram pagina zijn veelal de meest actuele projecten te bewonderen! @Art Tech Decorative.

Wilt u meer weten?

Onze showroom is in Heerenveen gelegen (geopend alleen op afspraak), daar zijn veel voorbeelden en kleur panelen te bewonderen en ook de vloeren in een groter perspectief te zien, wat een beter beeld geeft dan kleine voorbeeld panelen.

Maar het is ook mogelijk dat wij vrijblijvend een afspraak met u kunnen maken dat wij bij u langs gaan komen en uitleg en toelichting geven. Eventueel is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor telefonisch contact, om een en ander toe te lichten en uitleg te geven.

Mocht u keuze vallen op onze lavasteen vloeren en of wanden, gaan we in overleg met u voorbeeld panelen voor u maken om uiteindelijk de juiste kleuren te bepalen op uw locatie!

Errelab Visual